+
Termékcsoportok
Menü

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Csaba Róbert e.v. mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

1. Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Csaba Róbert E. v.
A szolgáltató székhelye: 3000 Hatvan, József A. u. 24.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: grafika60@gmail.com
Nyilvántartási szám: 52827167
Adószáma: 69189544-1-30
Telefonszámai: 06-30/220-2772

 

2. Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Az eladó honlapján található tartalom egy kötetlen kínálat az eladótól való vásárlásra. A megrendelés elküldésével a vevő a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja, és kötött ajánlatot tesz egy vételi szerződés megkötésére, amelyet a Szállító az e-mailes visszaigazolás által elfogad.

Az ÁSZF 2015. január 1-től visszavonásig érvényes.

3. Megvásárolható termékek köre

Webshopunkban egyedi pólót, bögrét, matricát, táblát rendelhet a Vevő. Minden esetben a termék a vevő személyes igényei szerint kerül legyártásra a megrendelést követően.

A termékoldalon megjelenő képek eltérhetnek a valóságtól, azok nem méretarányosak, legtöbbször illusztrációként szerepelnek.

A webáruházban megvásárolható termékek megrendelhetőek a webshopon keresztül, vagy hatvani boltunkban egyaránt. Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy egyedi grafikaszerkesztési és módosítási igények esetében az R+R Reklám Kft.  tulajdonát képezik, az eredeti fájlok átadását a webáruház üzemeltetője külön díjhoz kötheti. Az árak nem tartalmazzák a házhozszállítás díját, erről a Szállítás pontban található bővebb információ.

4. Elállás (lemondás) lehetősége a Vásárló részéről

Csaba Róbert e.v. által elkészített termékek több esetben egyedileg, a fogyasztó saját igényeinek megfelelő paraméterekkel készülnek, így más fogyasztónak a későbbiekben nem értékesíthetőek tovább.

Ezeknél a termékeknél külön feltüntetjük, hogy egyedi termékről van szó, nem tudjuk visszacserélni.
A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. paragrafusa alapján: “A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”

A megrendelést a leadástól számított 24 órán belül a megrendelő írásban (e-mailben) lemondhatja, amennyiben a gyártás nem kezdődött meg.

5. Elállás (lemondás) lehetősége a Szállító részéről

Abban az esetben, ha banki átutalás esetében nem történik meg a fizetés az előre meghatározott határidőn belül, a Szállító jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni. A szerződés megszűnése esetén sem a Szállítót, sem a Vásárlót semmilyen további kötelezettség nem terheli.

Csaba Róbert e. v.  jogosult a rendelést felfüggeszteni, vagy attól egyoldalúan elállni, amennyiben a megrendelésben szereplő kép, ábra, logó egyértelműen szerzői vagy személyiségi jogokat sért.

Amennyiben Vásárló rendelését követően Szállítóban kétség merül fel a választott termékre nyomtatandó kép, szöveg vagy dizájn felhasználhatóságának jogellenességével kapcsolatosan, akkor Szállító jogosult a rendelést felfüggeszteni, vagy attól egyoldalúan elállni. A felfüggesztésről, illetve elállásról Szállító haladéktalanul köteles e-mailben tájékoztatni Vásárlót.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9 óra és 17 óra között történik.

A Szállító az esetleges webshoppal kapcsolatos technikai problémákért felelősséget nem vállal.

6. Szállítás

A vevő a következő szállítási módok közül választhat:
Személyes átvétel hatvani üzletünkben
Postai szállítás banki előre utalással
Postai utánvétel készpénzes fizetéssel, átvételkor

Az aktuális szállítási díjakról a a Szállítás/fizetés menüpont alapján tájékozódhat a vevő.

A szállítási határidő maximum 3 hét, de a legtöbb esetben 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek a termékek.

Egyes esetekben, amennyiben az alaptermék nem elérhető készletről, a nagykereskedéstől való beszerzés átfutása miatt a teljesítés 3-10 munkanappal meghosszabbodhat. Ezzel kapcsolatban e-malben nyújtunk tájékoztatást a Vevő számára.

Amennyiben az Eladó nem tudja tartani a 3 hetes szállítási határidőt, a Vevőt az Eladó e-mailben értesíti. Ebben az esetben a Vevőnek jogában áll a szerződéstől indoklás nélkül elállni, amennyiben ezt írásban jelzi.

Nem Magyarországra történő szállítás lehetséges, ennek díjairól kérjük a vásárlót, hogy e-mailben kérjen pontos információt.

A Vevő késedelmes teljesítés esetén kártérítésre nem tarthat igényt.

7. Fizetés

A vevő a következő fizetési megoldások közül választhat:

Készpénzes fizetés személyesen hatvani üzletünkben.
Utánvételes fizetés a termék átvételekor
Fizetés banki előreutalás által

Elektronikus fizetés Barion rendszeren keresztül:

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás.
Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni.
Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Előre utalás:

Banki előre utalás esetén az utalás részleteiről a visszaigazoló e-mailben részletes tájékoztatást küldünk a megrendelést követően. A pénzügyi teljesítésre a Vevőnek 5 munkanap áll rendelkezésére. Fontos, hogy az átutalás közleményében a Vevő a megrendelés sorszámát ÉS a megrendelő nevét. Ennek elmaradása a megrendelés teljesítésének késését vonhatja maga után.

8. Szavatosság és garancia

A termékekre 1 hónapos minőségi garanciát vállalunk. Ez vonatkozik például arra az esetre, ha a mosási útmutató betartása ellenére a nyomat kikopik vagy megrongálódik a pólón. Ebben az esetben a Vevő köteles a visszaküldés előtt e-mailben fényképpel bizonyítani a minőségi problémát. Ezt követően ügyfélszolgálatunk 3 munkanapon belül visszajelez és kérheti a hibás termék visszaküldését. A termék visszaküldését követően az Eladó a csereterméket a szokásos határidőn belül postázza, melynek költségét az Eladó vállalja.

A méretbeli eltérések esetén sajnos nem áll módunkban kicserélni a terméket, ezért kérjük, hogy figyelmesen tájékozódjon a www.grafika60.hu oldalon található mérettáblázatok alapján, illetve kérjen személyes tájékoztatást ügyfélszolgálatunkon. Felhívjuk figyelmét, hogy a mérettáblázattól 1-2 centiméter mértékű eltérés miatt nem tudjuk vállalni a felelősséget, mivel a gyártó sem tudja garantálni az ilyen mértékű egyezést.

Felhívjuk a Vevő figyelmét, hogy a képernyőn megjelenő színek tökéletes helyességét nem tudjuk garantálni a nyomtatott pólón, mivel az nagyban függ a Vevő személyes képernyőbeállításaitól.

 

9. Szerzői jogok védelme

Ha a Vevő egyed grafikát kíván a termékre nyomtattatni és a termékre kerülő grafikát/ábrát/logót a Vevő küldi el a Szállító részére, abban az esetben a Vevő köteles megbizonyosodni a szellemi termék használatának jogszerűségéről és szerzői jog általi védettségéről. Szerzői vagy személyiségi jog sérülése esetén felelősség kizárólag az ügyfelet terheli. Amennyiben a Szállítót mégis ebből fakadón kár érné, az a Vevő köteles megtéríteni.

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

Jelen Adatvédelmi Tájékozató összefoglalja a www.grafika60.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.
A megrendelő/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

1. Adatkezelő
Az adatok kezelője Csaba Róbert e.v. (székhely: 3000 Hatvan, József A. u. 24.; Nyilvántartási szám: 52827167 Adószáma: 69189544-1-30
Elérhetőség: grafika60@gmail.com

 

2. A kezelt adatok köre
A webshop látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat.
A webshop-ra történő regisztrációhoz, illetve a megrendelés során a számlázási és szállítási feladatok elvégzéséhez az adatkezelő a következő adatokat kezeli:
Név, e-mail cím, telefonszám, lakcím
Megadhatóak tovább a következő adatok opcionális jelleggel:
Születési dátum, nem

A webshop használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

3. Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a webshop felhasználói által leadott megrendelések teljesítése, a számla kiállítása és a felhasználóval való kapcsolattartás. Ezen felül az adatkezelés további célja a vevői megelégedettség mérése és az e-mail hírlevélre feliratkozók számára személyes ajánlatok küldése.

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek felhasználásának célja statisztikai jellegű.

A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

4. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a webshop elhagyásakor automaikusan törlődnek.

A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@teetaku.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.

Az adatkezelő az adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése céljából adja át a következő félnek:
Név: Magyar Posta Zrt.
Cím: ugyfelszolgalat@posta.hu
Telefon: +36 06 40 46 46 46
E-mail cím: www.posta.hu

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

6. Az adatkezelés jogalapja és a felhasználó jogai

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az grafika60@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.

 

8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a tisztelt felhasználó úgy érzi, hogy Csaba Róber e.v. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.